|
Evet başlığın da dediği gibi haydi başlayalım.
Herkes bir cümle yazarak ilerlerse güzel olabilerrrr.
Bölüm 1 : AWAKENING
Bir gün AW oynarken aniden telefon çaldı;
----
.10.
atWar Radio<3
play for fun, just for fun.
Laddar...
Laddar...
|
|
Elim gitmiyordu telefona. Biliyordum, o vicdansız aramayacağım dediği halde arıyordu işte.
Laddar...
Laddar...
|
|
Sonra elimi s*kimden çekmeyi başardım ve telefonu açtım.
edit: bargain'den gelen şikayetler üzerine mesajı değiştiriyorum :/
Ayrıldığımızdan beri duymadığım sesini özlemiştim aslında (!?)
edit 2: Hikaye almış başını gitmiş beyler, edir iptal
Laddar...
Laddar...
|
|
Alöööö diye bir seslenişle açtım telefonu fakat aldığım karşılık bir hayli farklıydı
----
.10.
atWar Radio<3
Laddar...
Laddar...
|
|
Sabunlu ellerim telefonunun ahizesini bozmuştu , arayanın sesini duyamıyordum.
----
One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever.
Founder of Turkish Republic
M.Kemal ATATURK
Laddar...
Laddar...
|
|
Ağzıma gelen her şeyi söylemiştim, sanki konuştuklarım duyulmuyormuşçasına!Nerden bilecektim söylediklerimi duyduğunu?
Laddar...
Laddar...
|
|
Sonra uyandım, kamyonu devirmişim yine...
Laddar...
Laddar...
|
|
Skrivet av Roncho, 07.12.2012 at 15:51
Ne? Ne kamyonu oglum...? 0_o
Laddar...
Laddar...
|
|
Skrivet av Milkyy, 07.12.2012 at 18:07
Skrivet av Roncho, 07.12.2012 at 15:51
Ne? Ne kamyonu oglum...? 0_o
bertan aq hikayenin içine sıçtın. Beyler benim yerden devam edelim lütfen :/
Laddar...
Laddar...
|
|
Şu erken boşalma sorununu bi türlü aşamıyordum
Laddar...
Laddar...
|
|
Neyseki evde yalnızdım
----
.10.
atWar Radio<3
Laddar...
Laddar...
|
|
Bir anda tuvalet kapısının açılma sesi geldi, meğer yalnız değilmişim :/
Laddar...
Laddar...
|
|
Aniden, birisinin geldiğini duyunca şimşek hızında tuvaletten çıkıp kapıdan dışarı fırladı, namussuz hırsız.
Laddar...
Laddar...
|
|
Bir de baktım ki....dolaptaki boxerlarımı çalmış...
----
One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever.
M.Kemal ATATURK
Laddar...
Laddar...
|
|
Artık ben de bir BOXERLESS olmuştum, evet yıllardır beklediğim an gelip çatmıştı.
Bölüm 2 : Boxerless Dünyası
----
.10.
atWar Radio<3
Laddar...
Laddar...
|
|
Hırsız vakko boxerlarımı çaldığı günden beri kendimi ezik hissediyordum..Annemin pazardan aldığı beyaz külotları giymek zorunda kalmıştım..Boxerların bana verdiği güven duygusu yok olmuştu artık bir eziktim..
----
M.Kemal ATATURK
Laddar...
Laddar...
|
|
Dışarı çıkamaz olmuştum.Her an karşıma çıkacak olan sex fırsatını kaçırmak istemiyordum boxerlesslıktan
Laddar...
Laddar...
|
|
Ama yine de bunu bi' fırsata çevirmeliydim.
----
.10.
atWar Radio<3
Laddar...
Laddar...
|
|
Birkaç gün evde perdeler, ışıklar kapılı üzüntümü attıktan sonra cesaretimi toplayabildim ve alışveriş merkezine gitmeyi becerdim. Sokakta yürürken ve dükkanda herkes sanki beyaz külot giyidiğimi anlarmışçasına bakıyordu bana ...... Özgüvenimi yitirdimiştim artık, dükkan da satmayı bırakmışya boxerleri....
Laddar...
Laddar...
|
|
Ne oldu beyler devam etmiyormuyuz?
Laddar...
Laddar...
|
|
Günler geçti, hala malafatı sıkıştıran beyaz donla beraberim. Dayanamayacak haldeyim, yardıma ihtiyacım var. Donum yüzümden sevgilimden ayrıldım. Taşaklarım sıkışmaktan buruştu. Tek istediğim bir boxer'dı...
Derken rüyadan uyandım. Rüya içinde rüya sanki inception
not: Olmadı mı beyler :/
Laddar...
Laddar...
|
|
Bi baktim kabusum gercek olmus. Boxerlerim gece calinmis. XD
Laddar...
Laddar...
|
|
Dışarı çıkamayacağım için hemen arkadaşım Canıtın ı aradım.
Canıtın ın sesi de ağlamaklı geliyordu, çünkü onun da boxerları çalınmıştı. Korktuğumuz gün gelmiş; Lord Boxerless bütün boxerları çalarak kendine bir canavar yaratmıştı artık.
----
.10.
atWar Radio<3
Laddar...
Laddar...
|
|
Artık entel isimli arkadaşlarımla görüşemeyecektim. Zeynepcansu, Oraycan, Tonguçsu... Hepsi geride kalmıştı. Yeni bir hayata yelken açmıştım.
ve yeni bölüm başlar, emre adını sen koy kanka
Laddar...
Laddar...
|
|
Bölüm 3: Lord Boxerless ın Dönüşü
Previously Boxerless:
Hikayemizin başkahramanı Maykıl bir gece gördüğü kabusla uyanır ve tüm boxerlarının çalındığını görür. Hemen arkadaşı Canıtın ı arar ve onun boxerlarının da çalındığını öğrenir. Ve yıllardır söylenen tüm efsanelerin gerçekleştiğini anlar. Lord Boxerless(kötü karakter) ın tüm boxerları toplayarak tüm gücü ele alacağını öğrenir. Ve buna karşı koymak için başta arkadaşı Canıtın olmak üzere kendine bir takım kurar.
----
.10.
atWar Radio<3
Laddar...
Laddar...
|
|
Ama bu işi büyük bir gizlilikle yapmalıdır.
Laddar...
Laddar...
|
|
Ertesi günler, toplayabidiğim kadar boxerleri çalındığından üzgün arkadaş topladım. 10 kişilik bir kadro oluşturduk. Planlar yapmaya ve işe yarayacak eşyalar biriktirmeye başladık.
Laddar...
Laddar...
|
|
Bir karargah belirlemeliydik. Bu iş için en uygun yerin amcam Pitir ın don fabrikası olduğunu düşündük ve orayı kendi karargahımız olarak belirledik. Artık o yüce savaşımızın planlarını buradan yönetecektik.
----
.10.
atWar Radio<3
Laddar...
Laddar...
|
|
Ama tek sorun amcam Pıtir'ın don fabrikasın sılip don üretmesiydi.
Laddar...
Laddar...
|
|
Bunun üzerine amcam pitir'a boxer üretmesini söyledim , herkesin boxerları çalınıyordu , bunun üzerine tüm şirketler ondan bolca mal isteyecekti amcam pitir kabul etti,bizim planımız ise Lord Boxerless'i yanımıza kadar çekmekti , onun sevdiği şeylerin başında boxer , sevmediklerinin ise , kirli boxer geliyordu , onu öldürmek için amcamın ürettiği boxerları kirletmemiz lazımdı , her gün kuru fasulye , çikolatalı süt , ve mideyi bozacak diğer şeyleri yemeye başlamıştık.
----
M.Kemal ATATURK
Laddar...
Laddar...
|